VELKOMMEN TIL MARINEUDSTYR

KUNDESERVICE KONTAKT

Kontakt gennem e-mail: info@marineudstyr.dk

(Vi svarer på alle mails indenfor 9-15 på hverdage)
OBS: Kontakt anbefales på e-mail og ikke over telefon.

KONTOR ADRESSE / RETURHÅNDTERING

MARINEUDSTYR.DK APS
NUPARK 51

7500 HOLSTEBRO

CVR: 33372523 

Bemærk! Ingen ekspedition på adressen - varer skal fremsendes pr. pakke. Der modtages ikke pakker på efterkrav, uden porto eller til udleveringssted (fx. GLS PakkeShop).

BANKOPLYSNINGER

Reg.: 7500
Konto: 0001240367
Hvidbjerg Bank

SWIFT/BIC: HVBADK21
IBAN: DK5675000001240367
 
 
Marineudstyr.dk er etableret i 2009 og er en online forhandler af bådudstyr. Vi har til huse i innovative omgivelser i centrum af Holstebro, mens vores varer afsendes fra et centralt lager i Danmark. Du finder mere end 20.000 varenumre i vores shop, som dermed er en af de meste omfangsrige online butikker med bådudstyr i Danmark. Vores fokus er på udstyr, mens reservedele udgør en meget lille del af udbuddet - her skal du til din lokale motormand for at få den rette hjælp.

Vi har fokus på den rigtige pris, hurtig levering og godt humør, og det er vores mål, at du altid skal være tilfreds når du handler hos os - så du med ro i sindet kan anbefale os til dine sejlervenner og bekendte. Derfor arbejder vi også på at give dig den bedst mulige oplevelse fra start til mål. Du kan komme i kontakt med os via telefon, pr. mail på info@marineudstyr.dk eller på chatten, som du finder i nederste højre hjørne af skærmen.

Når du ringer til os, kan du komme i kontakt med enten Lars, Anne Sophie eller Martin - og altid med et smil.