• GRATIS FRAGT

  ved ordrer over 850,-

 • HURTIG LEVERING

  1-3 hverdage med gls

 • 30 DAGES RETURRET

  fuld returret - uden spørgsmål

 • NEM BETALING

  Kort, MobilePay, EAN eller faktura

Marineudstyr.dk Rabatkoder og Gavekort til bådudstyr

Hos Marineudstyr.dk finder du nettets bedste udvalg af marineudstyr, bådtilbehør og bådudstyr. Vi ser desværre at andre websites annoncerer med at du kan hente rabatkoder til Marineudstyr.dk hos dem – det er ikke muligt! Læs her hvordan vi arbejder med rabatkoder og gavekort hos Marineudstyr.dk.

Køb af gavekort hos Marineudstyr.dk

Du kan købe gavekort i forskellige beløbsstørrelser hos Marineudstyr.dk. Det foregår helt automatisk og gavekortet kan sendes pr. e-mail enten til dig, eller direkte til en modtager. Det er virkelig nemt, og kan bestilles her:

>> Gavekort til Marineudstyr.dk

Vind 500 kr. rabatkode via nyhedsbrev

Hver måned trækker vi lod om 3 vindere af rabatkoder på 500 kroner blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev. Dvs. hvis du tilmelder dig nu, så har du chancen for at vinde HVER MÅNED indtil du ikke har lyst til at modtage vores nyhedsbrev længere.

>> Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind rabatkode her

Hos Marineudstyr.dk kan du ikke finde rabatkoder hos andre websites, selvom de skriver det! Den eneste måde du kan få en rabatkode er ved at købe et af vores gavekort (se link i artiklen), eller ved at vi har tilsendt dig en særlig kode. Rabatkoder kommer KUN direkte fra os!

Hvis du har fået en rabatkode eller gavekortkode, så skal du handle som normalt på vores shop. Når du så går til indkøbskurven får du mulighed for at indtaste din rabatkode/gavekortkode, hvorefter beløbet eller rabatten trækkes fra din ordre.

Rabatkoder: Nej, en rabatkode kan kun benyttes én gang.

Gavekortkoder: Ja, koden kan bruges indtil der ikke er mere værdi på den. Har du fået et gavekort på kr. 1.000 og handler for 750, så står der 250 tilbage på gavekortkoden indtil de bliver brugt, eller koden udløber.

Rabatkoder: Normalt kan du bruge rabatkoder på alle varer, men der kan være enkelte undtagelser eller særlige rabatkoder, hvor det ikke er muligt.

Gavekortkoder: Ja, de kan bruges på alle varer.

Ja, rabatkoder kan godt benyttes sammen med gavekortkoder, men der kan ikke benyttes mere end én gavekortkode pr. ordre hos Marineudstyr.dk. Så hvis du har 5% rabat via én kode, så kan du ikke tilføje yderligere 5% fra en anden kode. Du kan derimod godt betale for ordren med en gavekortkode, selvom du allerede har benyttet en rabatkode.