Simrad til både

Simrad producerer forskellige instrumenter til motorsejlere, der gør det lettere og mere sikkert at navigere på havet. Når du sejler, skal du kunne stole 100% på dit udstyr, og Simrad har specialiseret sig i at levere instrumenter og udstyr i den absolutte topklasse.

Siden 1946 har Simrad beskæftiget sig med marineteknologi, og gennem årene har virksomheden opbygget en enorm viden, om de værktøjer der er nødvendige for alle sejlere - både professionelle og fritidssejlere.

Hvis du har brug for en stabil og brugervenlig GPS-navigation og ekkolod er Simrad bestemt værd at kaste et nærmere blik på. Vælg mellem flere forskellige modeller, der henvender sig til motorsejlere på alle niveauer, der kun ønsker den bedste og den nyeste teknologi.

Vi kan levere Simrad instrumenter i flere klasser og med forskellige funktioner og skærmstørrelser, så du let kan finde den model, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Klik ind på de enkelte instrumenter herunder, og læs alt om hver models specifikationer og features. Hvis du ikke fandt det du søgte i denne kategori, så brug søgefunktionen eller menuen øverst og tjek også vores mange andre produkter i webshoppen.