Sejlertasker

Hvis du er på udkig efter nye sejlertasker, så har vi samlet et stort udvalg af de mest populære punge, rygsække og sportstasker til sejleren. Pladsen ombord på båden kan være trang, og derfor skal du kunne pakke dit grej ned i en taske af passende størrelse, der let kan stuves væk, når den ikke skal bruges. Sejlertaskerne findes i flere former og størrelser, så du kan vælge den type sejlertaske, der er mest optimal for dig.

Når du sejler, er det rart at kunne skifte til tørt og varmt tøj, når der er behov for det. De fleste sejlertasker er derfor fremstillet i vandtæt materiale, der holder indholdet både sikkert og tørt. Vælg mellem flere forskellige modeller alt efter ønske og behov. Vi har den klassiske sportstaske med et enkelt stort rum, eller en rygsæk med mange mindre rum, der også kan bruges når du padler eller vandrer på land.

Tjek udvalget af Gill og 1852 sejlertasker her, og læs mere om hvert enkelt produkts egenskaber og specifikationer. Husk også at besøge vores andre kategorier med sejlerudstyr og sejlergear som du finder i menuen eller ved at bruge søgefeltet øverst på siden.