Antenner til både

Hos Marineudstyr.dk har vi samlet en lang række antenner til forskellige formål på båden. For at gøre det lettere for dig at finde præcis den type antenne du leder efter, har vi opdelt de enkelte produkter i flere underkategorier.

VHF antenner – Muligheden for at kommunikere på båden kræver en VHF radio, og ikke mindst en god VHF antenne. Antennen sørger for, at du kan opnå det nødvendige signal, og det anbefales derfor at vælge en antenne af god kvalitet. Vælg mellem antenner til montering i mast eller på særskilt beslag.

AM/FM antenner – Hvis du vil have mulighed for at lytte til FM/AM radio, skal du bruge en antenne, der giver dig et godt signal. AM/FM antennen gør det let at fange dine yndlingskanaler, selv når du er langt fra land.

HDTV antenner – Når der skal slappes af med en film på Tv’et, har du brug for en HDTV antenne, der sørger for at give godt signal på fjernsynet i en flot og høj opløsning. Tv’et giver adgang til både afslapning og til de seneste nyheder, og du behøver ikke at gå glip af noget, selvom du er på søen.

Klik på kategorierne her for at læse mere.