BYTTE/RETUR

REKLAMATION / RETURHÅNDTERING 

Du kan bestille en returlabel for kun DKK 69,- i vores returportal, som du finder her


Er det en reklamation, er det vigtigt at du sender en mail til kundeservice på: info@marineudstyr.dk, med information om hvad der er galt med varen. 

RETURADRESSE

Marineudstyr.dk ApS
Nupark 51
7500 Holstebro


Bemærk:
 Ingen ekspedition på adressen - varer skal fremsendes pr. pakke. Der modtages ikke pakker på efterkrav, uden porto eller til udleveringssted (fx. GLS, DAO, PostNord PakkeShop).

HUSK:
 Medsend venligst dit ordrenummer i pakken, så vi har mulighed for at finde ordren i vores system, og en kort beskrivelse af hvorfor du ønsker at returnere din vare.

RETURNERING AF VARER

Har du fået en vare, som du alligevel ikke kan bruge, kan du returnere i op til 30 dage efter varen er afleveret hos dig.

Ønsker du at returnere
Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du sende varerne til os på ovenstående returadresse. Når vi har modtaget varen fører vi pengene tilbage til det kreditkort, som blev benyttet i forbindelse med købet.
 
Ønsker du at bytte
Hvis du ønsker at bytte din vare, benyttes samme procedure: Du returnerer varerne og vi returnerer pengene. Så kan du lave en ny ordre med de varer, som du har brug for - og samtidig går det hurtigere.

Omkostningen til at sende varerne til os skal du selv betale, men alle pengene for købet får du retur, også for fragten.
 
VIGTIGT : 
Når du sender en vare retur, skal ovenstående informationer medsendes, sker dette ikke kan vi ikke behandle din retursag. Vi pålægger herefter et håndteringsgebyr på 300kr, ved manglende fremsendelse af Ordrenummer samt fejlbeskrivelse.
Venligst husk at vedlægge dette inde i pakken - for din og vores skyld :-)