BYTTE/RETUR

REKLAMATION / RETURHÅNDTERING 

Du kan bestille en returlabel for kun DKK 69,- i vores returportal, som du finder her


Er det en reklamation, er det vigtigt at du sender en mail til kundeservice på: info@marineudstyr.dk, med information om hvad der er galt med varen. 
Her aftaler du nærmere om hvordan reklamationen skal håndteres.

RETURADRESSE

Marineudstyr.dk ApS
Korsvej 3
6000 Kolding


Bemærk!
 Ingen ekspedition på adressen - varer skal fremsendes pr. pakke. Der modtages ikke pakker på efterkrav, uden porto eller til udleveringssted (fx. GLS, DAO, PostNord PakkeShop).

VIGTIGT!
 Medsend venligst dit ordrenummer i pakken, så vi har mulighed for at finde ordren i vores system, og en kort beskrivelse af hvorfor du ønsker at returnere din vare.

RETURNERING AF VARER

Har du fået en vare, som du alligevel ikke kan bruge, kan du returnere i op til 30 dage efter varen er afleveret hos dig.

Ønsker du at returnere
Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du kontakte os pr. mail: info@marineudstyr.dk, hvor du skriver at du ønsker at sende varen retur.
Varen kan sendes til ovenstående returadresse.

Når vi modtager din returpakke, fører vi pengene tilbage til det kreditkort, som blev benyttet i forbindelse med købet. Det er dog vigtigt at du har skrevet til os, at varen sendes retur, ellers behandles returneringen ikke.
Ønsker du at bytte
Vi ombytter desværre ikke en vare. Ønsker du samme vare i en anden størrelse, dimension mv., skal du kontakte os pr. mail: info@marineudstyr.dk. Vi fører pengene retur til det betalingskort som er benyttet i forbindelse med købet, og du kan i mellemtiden gå ind og lave en ny ordre med de varer som du har brug for. 

Omkostningen til at sende varerne til os skal du selv betale, men alle pengene for købet får du retur (også for fragten).
 
VIGTIGT : 
Når du sender en vare retur, skal ovenstående informationer medsendes, sker dette ikke kan vi ikke behandle din retursag. Vi pålægger herefter et håndteringsgebyr på 300 kr., ved manglende fremsendelse af ordrenummer samt fejlbeskrivelse.

Venligst husk at vedlægge dette inde i pakken - for din og vores skyld :-)