Sejlerbukser

Se vores udvalg af lækre og praktiske sejlerbukser til alt slags vejr og til både korte og lange sejladser. Vi har bl.a. et bredt sortiment af de populære Gill sejlerbukser, der har herre- og dame modeller til offshore og inshore. Gill er en af de førende producenter af sejlertøj, og Gill produkter er kendt for høj holdbarhed og behagelig komfort.

Benklæder til sejleren skal beskytte effektivt mod vind, regn og vandsprøjt, og i kombination med en god sejlerjakke, er du godt klædt på til sejlturen. Bukserne har en høj vind- og vandtæthed, men er samtidig åndbare. Den høje åndbarhed sikrer, at din krop kan komme af med fugt, så du både bliver holdt tør mod vand udefra og fugt indefra.

Til de kolde og blæsende dage anbefaler vi sejlerbukser med høj talje og skulderstropper. Med denne model er ryg og lænd godt beskyttet mod kulde, og du har lettere ved at holde dig varm. Til de varmere dage, kan du nøjes med almindelige sejlerbukser med lav talje eller måske endda et pat behagelige sejlershorts.

Klik på sejlerbukserne herunder for at læse mere eller brug søgefunktionen øverst på siden, hvis du vil søge efter andre produkter i webshoppen.