Transducere til ekkolod til både

Her ser du vores udvalg af transducere til ekkolod til montering på bådens hæk eller til montering i skroget. Vi har samlet en række af de bedste og mest populære transducere i forskellige prisklasser og af flere fabrikater, som alle er i god kvalitet, og kan levere de ønskede informationer. Det er vigtigt, at du vælger den type transducer, der passer til dit ekkolod f.eks. af mærkerne Simrad eller Lowrance, som er to meget brugte brands.

Transduceren er den enhed der foretager målingerne, og sender resultatet videre til din skærm. Du kan vælge modeller til udenbords montering på bådens hæk, hvor transduceren placeres på agterspejlet, så den akkurat stikker under bunden. En anden mulighed er at vælge en transducer til skroggennemføring. Denne type anses af mange for at give de bedste målinger, og mange både er forberedt til monteringen. Den sidste løsning er indenbords montering. Her kan du også være heldig, at din båd har en forberedt plads til monteringen, der gør installationen en del lettere.

Klik på de forskellige transducere til ekkolod herunder, og se hvilken model der passer til dit ekkolod. Bestil din transducer og andet lækkert udstyr til båden hos Marineudstyr.dk