12V indbygningsspots til både

I denne kategori finder du vores 12V indbygningspots til både. Vælg mellem flere smarte og energibesparende indbygningsspots, der kan bruges i alle typer både. Du kender med garanti allerede de små spots, som minder meget om dem der bruges i hjemmet. Lamperne giver et praktisk lys, når du skal læse eller studere søkort, og en afslappende og behagelig belysning, når der skal hygges i båden.

12V indbygningsspots har flere fordele, frem for de klassiske halogenspot. Energiforbruget i moderne LED spots er væsentligt mindre, hvilket betyder at du sparer på strømmen fra dine batterier. 12V LED spots udvikler ikke varme, og er derfor mere behagelige i brug. Når der ikke er varmeudvikling, nedsættes risikoen for brandskader, og for at varmen ødelægger beklædning på lofter og vægge.

Vores indbygningsspot leveres med krans i flere farver, så du kan vælge den der passer bedst til det øvrige interiør. Alle indbygningsspots har smarte fjedre, der holder spotten på plads i hullet. Det giver en let montage, og hvis du får brug for at afmontere en spot, sker det uden brug af værktøj.