Sejlerstøvler

Her finder du vores udvalg af sejlerstøvler og gummistøvler til sejleren. Vælg mellem flere modeller med kort eller langt skaft, og find både den traditionelle gummistøvle, den åndbare sejlerstøvle og den praktiske neoprenstøvle.

Gode sejlerstøvler bør være en fast del af din sejlerbeklædning, og støvlerne er ganske uundværlige i dårligt vejr og høj sø. Støvlerne er designet til at holde vandet ude, så du ikke bliver kold om fødderne, og samtidig skal støvlerne sikre, at du står godt fast selv på vådt underlag.

Vi har samlet et udvalg af støvler fra bl.a. Gill og Quayside, der begge er kendt for at producere beklædning og udstyr til sejlere. De almindelige gummistøvler er den oplagte løsning, der passer til de fleste. Hvis du skal have støvlerne på i længere tid ad gangen, foretrækker mange de mere åndbare modeller, der sørger for at fugt kan slippe ud af støvlen.

Klik på de enkelte modeller herunder for at læse mere. Hvis du også vil se vores andre kategorier indenfor sejlertøj, så brug menuen eller søgefunktionen øverst på siden - Bestil online hos Marineudstyr.dk