Redningsdragt til både

Sikkerheden på søen er vigtig, og det rigtige udstyr kan betyde liv eller død for dig og din familie. Her har vi samlet et udvalg af flydedragter og overlevelsesdragter – Hvilken du vælger afhænger af dit behov.

En flydedragt er behagelig at have på, og den har god bevægelsesfrihed. Flydedragten er vandtæt og let at holde varmen i, og derfor det perfekte arbejdstøj til alle der befinder sig ved vandet, eller er på en sejltur tæt ved kysten. Hvis du falder i vandet, giver flydedragten god opdrift, så du kan holde dig oven vande. Flydedragten holder dig tør og varm i noget tid, så du kan nå at svømme i land eller vente på at hjælpen når frem. Hvis du skal længere ud på havet, bør du i stedet overveje en overlevelsesdragt.

En overlevelsesdragt er noget tungere og knapt så handy som flydedragten. Til gengæld er en overlevelsesdragt mere robust, og holder dig varm og sikker i længere tid. Overlevelsesdragten er perfekt til alle der sejler langt fra land eller arbejder offshore. Dragten bør være en del af udstyret på alle lange sejladser og specielt ved vintersejlads.