Sejlertøj

Udendørslivet på vandet eller i havnen kræver praktisk tøj, der kan holde dig varm og tør i alle situationer. Når du sejler, er tøjet din eneste beskyttelse mod vind og vand, og derfor gælder det om, at finde den sejlerbeklædning, der passer dig bedst. Tøjet skal ikke blot beskytte mod vejrliget, det skal også være behageligt at have på, og du skal have masser af bevægelsesfrihed til at hoppe rundt på båden.

Vi har samlet et bredt udvalg af sejlertøj og lækkert tilbehør til alt fra weekendturen til den store havsejlads. Vi har også en masse sejlerbeklædning, der egner sig godt til at bære når du er i havn, hvor der ikke kræves tøj af allerkraftigste kvalitet.

Klik ind på kategorierne herunder og find praktiske sejlerjakker og sejlerbukser til den yderste beklædning og lækre T-shirts og mellemlag der holder på varmen, og søger for at lede sveden væk fra kroppen. Kasketter og solbriller beskytter dig mod vandsprøjt og ikke mindst mod solens kraftige stråler, og så har vi fodtøj der passer til enhver situation og til alt slags vejr.