Sejlersolbriller

Er du træt af dårlige solbriller, der ikke beskytter godt nok mod solen, eller som konstant falder, af når du hopper rundt i båden? Så skal du tjekke vores sejlersolbriller herunder. Gill solbriller er specielt designet til sejlere, og til at skærme mod den stærke sol på vandet. Den perfekte solbrille til sejleren forhindrer træthed i øjnene, og blokerer mod solens skadelige UV stråler.

Hvis du er på jagt efter effektive og smarte sejlersolbriller, så er Gill et godt valg. Vælg mellem flere modeller lige fra den smarte Race solbrille til den elegante sportsmodel eller den ikoniske pilotbrille. Uanset valget får du en sejlersolbrille der er designet til det aktive liv på vandet. Find også sejlersolbriller med læsefelt, så du er fri for at skifte briller, når du skal aflæse instrumenter eller læse kort.

Husk at de mindste også skal have gode solbriller, der beskytter øjnene, når I sejler. Vi har flere junior modeller til mindre og lidt større børn i mange flotte farver og smarte design. Bestil sejlersolbriller hos Marineudstyr.dk online, og se frem til at modtage din bestilling i løbet af få dage.