Omformere og invertere til både

I denne kategori finder du vores omfattende udvalg af omformere og invertere til både. Hvis der træt af, at du ikke kan bruge kaffemaskinen, Tv’et og andre af de mange dagligdags elektriske apparater, der skal bruge 230V strøm, så har du brug for en omformer eller en inverter. Vi har også omformere der kan også bruges til at omdanne f.eks. 24V til 12V. Hvis du omvendt skal omdanne 230V til 12V eller 24V, er det en konverter, du skal have fat i.

Uanset hvordan du har brug for at omforme strøm, har vi udstyret der skal bruges. Vælg mellem mærker som Victron og Dometic der begge er kendt for at levere kvalitetsprodukter til både, campingvogne m.m. Med de rette omformere og invertere skal du aldrig mere savne dine elektriske apparater, selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Hvis du vil læse mere om de enkelte omformere og inverteres egenskaber og funktioner, så klik på modellerne herunder, og få de informationer du savner.

Husk at vi også har et omfattende udvalg af andet elektronisk udstyr til både, og en masse andet sejlerudstyr, tøj og andet gear som du finder i menuen øverst på siden.