Viskerblade til både

Gode viskerblade sikrer et godt udsyn ud af forruden, og det er helt afgørende for udsynet, at dine viskerblade ikke er slidte eller har fået hakker. Du ved helt sikkert, hvor irriterende det er, når viskerbladene laver striber eller blot trækker vandet rundt i stedet for at viske det væk. Det værste der kan ske er, at du overser vigtige sømærker eller lignende på grund af dårligt udsyn. Alt det kan du undgå, hvis du sørger for at skifte dine viskerblade ud med nye og friske modeller med jævne mellemrum.

Viskerblade findes i en masse forskellige længder og modeller, og det er vigtigt, at du vælger den type, der passer til din båd. Hos Marineudstyr.dk kan vi levere viskerblade i alle gængse længder. Ved at klikke ind på viskerbladene herunder, kan du se, hvilke længder de enkelte modeller leveres i.

Vi håber du fandt det du ledte efter her. Tjek eventuelt også vores kategorier med viskerarme, viskermotor og viskerkontakter, så du er helt sikker på, at udsynet altid er i top. Hvis der er dele til viskere eller til andet udstyr til båden eller besætningen, som du ikke fandt her, så brug vores menu og søgefunktion øverst på siden.