Solpaneler til både

Solpaneler til både er blevet meget populære, og solpanelerne har mange fordele. Bl.a. kan solpaneler lave strøm til dine marinebatterier, så de holder længere, og sikre dig imod at batterierne løber tør for strøm. Moderne solpaneler er mere effektive end de tidligere modeller, og de teknologiske fremskridt har gjort solpaneler til både billigere end nogensinde. Så hvorfor ikke udnytte solstrålerne til at genere en masse gratis strøm til båden?

Solpaneler til både findes i mange udgaver og former. Du kan vælge at fastmontere paneler på båden eller på særlige solpanelbeslag, eller du kan tage panelerne frem, når du synes, at batteriet skal have et ekstra boost. Se også udvalget af laderegulatorer der styrer opladning af batteriet, og omformer strømmen til den type spænding der skal bruges. Vælg f.eks. en regulator med indbygget Bluetooth, så du kan følge opladningen direkte på din smartphone. Opladning via solceller er en stor hjælp, især på de længere sejlture, og hvorfor ikke udnytte solens stråler, til at genere gratis strøm til båden.

Fandt du hvad du søgte, eller vil du udforske resten af vores kæmpe udvalg af sejlerudstyr og tilbehør? Så brug menuen til at vælge kategori eller brug søgefunktionen.