Ankerruller til både

Er du på jagt efter ankerruller til båden? Så har vi samlet et bredt udvalg af forskellige modeller til montering oven på dækket, til nedbygning eller ankerruller der kan sættes fast på bådens søgelænder. Vælg den model der passer til din bådtype, og som opfylder din krav til materiale og design.

Ankerruller sørger for at ankeret let kan kastes, og at ankertov eller ankerkæde kan glide i ankerrullen, så du undgår at lave mærker på båden. Ankerrullen skåner ryggen, når ankeret kastes manuelt, og du slipper for at hænge ud over rælingen med risiko for at havne i vandet. hvis du har ankerspil, er ankerrullen en nødvendighed, da ankerkæden ellers vil skade båden. Tjek også vores mindre ankerruller til montering på bådens søgelænder. Denne løsning er den billigste og mest simple, men ofte den bedste løsning til mindre både.

Klik på de enkelte ankerruller herunder, og læs mere om hver model. Når du har fundet den ankerrulle, der opfylder dine ønsker og behov, så læg den i kurven med det samme. Hos Marineudstyr.dk har vi nem online bestilling og hurtig levering.