LIGE NU: 14.000 nye varer! Vi giver 10% rabat på alt i shoppen til alle nye og eksisterende kunder, indtil 31. januar 2022. 
Rabatkode: AARR679K

Køb Malerværktøj online hos MarineudstyrDK | Bestil nu ✓ - Marineudstyr.dk

Malerværktøj

Her finder du alt, hvad du skal bruge, når din båd skal males. Når du skal til at male, er det ikke altid nok bare at have en pensel og maling. Derfor har vi et bredt sortiment med malerværktøj og tilbehør, som kan være behjælpeligt for dig, når du skal i malertøjet. Vores sortiment på Marineudstyr.dk dækker blandt andet over malerdragter og afdækningsmåtter. På den måde undgår du at få maling utilsigtede steder.

 

Derudover finder du sikkerhedsmasker, så du ikke får uheldige gasser indenbords, samt malertape, så du er sikker på, at du kan male helt lige og ikke rammer uden for de steder, hvor der skal males. Selvfølgelig har vi også diverse pensler, malerruller og malerbakker, så du nemt kan komme i gang. Til at lave et flot finish kan du investere i en fugepistol, så du kan få det til at se ekstra pænt og lækkert ud. Marineudstyr.dk har dag-til-dag-levering i hele Danmark.