Temperaturmåler til både

Her finder du forskellige temperaturmålere og sensorer til motorbåden, så du hele tiden kan holde et vågent øje med, om alle dele af motoren fungerer som de skal. Vi har et bredt sortiment af temperaturmålere der måler kølvandstemperatur, olietemperatur og udstødningstemperatur, der alle er vigtige informationer, når motoren arbejder.

Vælg mellem instrumenter fra bl.a. KUS/Sensotex og VDO Marine, der begge er kendt for at producere måleinstrumenter i høj kvalitet. Temperaturmålerne leveres med de velkendte sorte og hvide urskiver, der passer perfekt til dine øvrige instrumenter fra disse mærker. Tjek også udvalget af sensorer der måler temperaturen, og sender oplysningerne videre til instrumentet, og vores sortiment af monteringsfittings, der letter installationen.

God instrumentering er af afgørende betydning når du sejler. I menuen finder du de øvrige instrumenter og målere i vores sortiment, så du kan sammensætte den pakke af måleinstrumenter, der er den rigtige til dit behov. I menuen finder du også andet udstyr til sejlbåde og motorbåde og en særskilt kategori med lækker og bekvem marinebeklædning.