LIGE NU: 14.000 nye varer! Vi giver 10% rabat på alt i shoppen til alle nye og eksisterende kunder, indtil 31. januar 2022. 
Rabatkode: AARR679K

Køb Brændstoffilter til bådmotor online hos MarineudstyrDK | Bestil nu ✓ - Marineudstyr.dk

Brændstoffilter til bådmotor

Er du på udkig efter et nyt brændstoffilter til din bådmotor, så kan vi hjælpe dig. Vi har et bredt sortiment af brændstoffiltre i højeste kvalitet, og varianter der passer til de fleste bådmotorer. Her finder du filtre til mærker som Yanmar, Volvo-Penta, Mercruiser, Honda Marine og mange flere. Hvis du ikke finder det du søger ved første øjekast, så brug søgefunktionen for at indsnævre valgmulighederne. Vælg mellem originale brændstoffiltre og uoriginale filtre der er billigere, men stadig i den bedste kvalitet.

Bådmotorer har ofte et hårdt liv, og især udvendige påhængsmotorer er udsat for påvirkning af vand og snavs. For at forlænge motorens levetid mest muligt, og samtidig undgå motorstop, skal motoren jævnligt vedligeholdes. En vigtig del af motorens almindelige vedligeholdelse er bl.a. at skifte brændstoffiltre. Udskiftning kan du klare selv, og kan eventuelt foretages sammen med vinterklargøringen af båden. Brændstoffiltre skal skiftes efter behov, men bør skiftes minimum en gang om året. Når du bestiller brændstoffilter til bådmotorer hos Marineudstyr.dk, får du altid gode priser og en hurtig levering direkte til en pakkeshop nær dig.