Kortplotter til både

Skal du bruge en ny kortplotter til båden? Så har vi samlet en række forskellige modeller fra nogle af de største brands på markedet. Vælg mellem kortplottere fra B&G, Lowrance og Simrad og få den plotter, der passer bedst til dine ønsker og behov. Herunder kan du også klikke dig videre til vores kategori om sejlerbøger og søkort som leveres på hukommelseskort, og en masse lækkert tilbehør som gør sejlturen mere behagelig og mere sikker.

Kortplottere er et af de instrumenter, der bliver brugt mest på båden. I årenes løb har kortplottere været gennem en rivende udvikling, og moderne kortplottere er mere avancerede, og har flere funktioner end nogensinde før. Til de mindre både hvor du ikke kommer har brug for meget avancerede funktioner, kan du med fordel vælge en af de mindre modeller. Hvis du derimod sejler på langfart, vil en mere avanceret model gøre planlægning af turen lettere, og du vil få stor glæde af de mange funktioner undervejs.

Klik ind på de enkelte brands og kategorier herunder, og læs mere om de enkelte kortplottere. Du kan også bruge søgefunktionen øverst på siden, hvis du vil søge efter en bestemt type kortplotter.