Søgelænder og scepter til både

Her finder du det udstyr, du har brug for i forhold til søgelændere på din båd. Et søgelænder er en essentiel del af din båd, for at du kan bevæge dig trygt og frit rundt på den. På Marineudstyr.dk finder du både et godt udvalg inden for scepter, net og wirer til dit søgelænder. Det er helt op til dig selv at vælge, så du kan finde det gelænder, der passer bedst til din smag. Gå ind på et produkt og vælg variant.

 

Udover søgelænder-wirer og -net har vi også beslag og fittings til udskiftning af eksisterende gelænder, eller til opbygning af et nyt. Her kan du altså få hele udstyret til montering af søgelændere på din båd. Som en smart ekstra feature har vi også rygstøtte til søgelænderline, så du kan læne dig op ad gelænderet med komfort. Marineudstyr.dk leverer dag-til-dag direkte til dig i hele Danmark.

 

Søgelænderet i rustfrit stål komplementere kurverne på skibet og er et vigtigt tilbehør til din båd. De yder støtte, assistance og hjælper dig og dine passagerer med at bevæge sig sikkert rundt. De fungerer således ikke kun som sikkerhedsanordninger for at forhindre folk i at falde; de tilføjer også et vigtigt element til din båds udtyrk.

Et søgelænder kan i princippet installeres hvor som helst på båden for at øge sikkerheden, når du og dine gæster bevæger sig rundt på båden. De er foruden langs rælingen også almindeligvis installeret på enten indersiden eller ydersiden af en kahyt, så man har et fast gribepunkt og sikkert kan flytte sig fra agter til stævn af fartøjet.