Lithium-batterier til både

I denne kategori finder du vores populære Lithium batterier til både. Lithium batterier er særdeles kraftfulde, og derfor mange sejleres foretrukne valg. Marinebatterier har i årenes løb gennemgået en løbende udvikling, og moderne lithium batterier er blandt de bedste på markedet. Vælg mellem flere forskellige batterityper, som passer til både store og mindre fartøjer.

Moderne både får mere og mere elektronisk udstyr og andet strømkrævende udstyr ombord. Det ekstra strømforbrug stiller større krav til bådens batterier, og hvis du vil undgå at dine marinebatterier fylder for meget, bør du vælge batterier med en højere kapacitet. En af fordelene ved lithium batterier er, at de kan bruges til de næsten er fuldstændig afladte, og at en genopladning sker forholdsvis hurtigt.

Til alle større både og til alle der holder af lange sejlture og ikke ønsker at gå ned på strøm til elektronikken, er lithium batterierne det bedste valg. Tjek udvalget af fastmonterede og bærbare lithium batterier her. Hvis du vil vide mere om hvert enkelt batteris specifikationer, så klik ind på hver type for at læse mere. Bestil dit nye lithium batteri til båden online allerede i dag, og få glæde af det på næste sejltur.