Tankmåler til både

Ved du præcis hvor meget brændstof, der er på tanken, hvor mange liter frisk vand du har tilbage, eller hvornår din wastetank trænger til at blive tømt? Hvis du ikke kan svare ja til alle spørgsmålene, så har du måske brug for en måler til bådens tanke. Se vores mange forskellige tankmålere herunder og vælg målere fra anerkendte brands som VDO Marine og KUS/Sensotex. Uanset om du skal måle brændstof, vand eller noget helt andet, er det rart og betryggende at kende den præcise volumen på tanken.

Vi har samlet en række af de mest populære tankmålere til 12V og 24V installationer. Instrumenterne findes i flere udgaver og varianter, og med sorte eller hvide skiver, så du kan vælge den model, der passer bedst til bådens øvrige instrumentering. Vi har også en række forskellige sensorer, som sender signal til måleren om tankens aktuelle indhold.

Hos Marineudstyr.dk kan du shoppe online døgnet rundt. Det giver gode muligheder for at studere de enkelte produkter nærmere, og du slipper for turen til marinebutikken og for at indordne dig under de fysiske butikkers åbningstider. Bestil online nu og læn dig tilbage og vent på, at din bestilling dumper ind ad døren.