Voltmeter til både

Kender du den aktuelle spænding på dit marinebatteri? Hvis ikke, så har du brug for et voltmeter, der afslører om dine batterier har den rette spænding, og dermed fungerer som de skal. Sammen med bådens øvrige instrumenter er voltmetret med til at give dig vigtig information om, at alt virker som det skal, eller om der forestående udfordringer, som du skal handle på. Hvis du ser udsving på bådens voltmeter, kan du i mange tilfælde nå at udbedre fejlen, før det når at give problemer.

Vi har samlet et bredt udvalg af praktiske voltmetre i flere design og farver, så du kan vælge det, der passer bedst til den øvrige instrumentering i båden. Vælg mellem de kendte analoge modeller, eller få et digitalt voltmeter, der viser spænding helt præcist. Vores voltmetre er fra brands som VDO Marine og KUS/Sensotex, som begge er kendt som leverandører af instrumenter i meget høj kvalitet.

Klik ind på de enkelte voltmetre her og læs mere om hvert produkts egenskaber og funktioner. Hvis du også er på udkig efter andre marineinstrumenter eller andet udstyr til båden, så brug menuen eller søgefunktionen her på siden.