Skødevogn/slæde til både

Her finder du vores udvalg af skødevogne og slæder, som sørger for, at du altid har styr på sejlet. Vi har skødevogne og slæder til både i alle størrelser, og i flere forskellige modeller. Vælg bl.a. udstyr fra populære mærker som australske Ronstan, der er en af verdens førende producenter af udstyr og tilbehør sejlbåde. En stor del af udstyret fra Ronstan bliver produceret i Danmark, hvilket er med til at garantere en produktkvalitet, der ligger helt i top.

Når du skal vælge skødevogn og slæde er det vigtigt, at du vælger udstyr der fungerer optimalt, og som glider let og ubesværet i skinnerne. Rul ned over siden og vælg blandt det brede sortiment. En af de største fordele ved at shoppe marineudstyr online er, at du kan studere produkterne i ro og mag, inden du beslutter dig for et produkt. Desuden slipper du for køen i sejlerbutikken, og du behøver aldrig mere tænke på butikkens åbningstider, for Marineudstyr.dk holder åbnet døgnet rundt.

Køb skødevogn og slæde hos Marineudstyr.dk. Vi har levering fra dag til dag på de fleste varer, så du snart kan montere det nye udstyr på båden.