Lowrance til både

Lowrance kortplotter og fishfinder er det perfekte elektroniske udstyr til alle der tager fiskeri og lystfiskeri alvorligt. Der er masser af valgmuligheder, og du kan vælge mellem flere modeller med eller uden indbygget transducer. Med Lowrance udstyret kan du holde øje med, hvad der sker under vandet, så du kan finde de bedste og mest egnede fiskespots.

Lowrance er en amerikansk virksomhed, der har udviklet og produceret marineelektronik siden 1957, hvor det første ekkolod til private forbrugere kom på markedet. De mange år i branchen har gjort Lowrance til en af verdens førende producenter af marineelektronik, og med udviklingen af nye teknologiske muligheder, får du de bedste instrumenter der findes.

Vil du også tage fiskeriet til det næste niveau? Så er Lowrance udstyret et godt bud på det næste udstyr til ønskesedlen. Læs mere om HDS Live, Elite FS og Hook Reveal herunder og find den model der passer bedst til dig og din båd. Hvis du ikke finder hvad du søger her, så brug vores store menu øverst på siden, og tjek nogle af de øvrige elektroniske instrumenter i sortimentet eller noget af det andet udstyr til både og sejlere vi tilbyder hos Marineudstyr.dk