Sejlerhandsker

Sejlerhandsker til professionelle sejlere og til fritidssejleren. Stort udvalg af Gill sejlerhandsker der holder hænderne tørre og varme i alt slags vejr. Handskerne beskytter dine hænder og sikrer samtidig, at du får det bedste og mest optimale greb under sejladsen. Kolde og stive fingre gør arbejdet besværligt, men med Gill handsker til sejlere, slipper du for at fryse om fingrene. Vi har handsker til både de afslappende sejlture med familien og til de vigtige kapsejladser.

Gill er en af de førende producenter af sejlerbeklædning- og udstyr og herunder også et bredt sortiment af praktiske sejlerhandsker. Vælg mellem modeller med og uden fingre, der passer til forskellige vejrforhold, og temperaturer. Handsker med fingre giver den bedste beskyttelse mod kulde, mens modellerne uden fingre giver god føling under sejladsen, og er ideelle til de knapt så kolde sejlture.

Hos Marineudstyr.dk er det let at købe marineudstyr. Webshoppen har åbent døgnet rundt, og du kan shoppe, præcis når det passer dig. Brug menuen og se også vores mange andre kategorier.