Returnér julegaver frem til 30. januar: Info om at returnere og bytte julegaver finder du her×
 • GRATIS FRAGT

  ved ordrer over 850,-

 • HURTIG LEVERING

  i hele Danmark med GLS

 • 30 DAGES RETURRET

  udvidet returret i 30 dage

 • NEM BETALING

  med kort, MobilePay, EAN eller faktura

 • SIKKER BETALING

  med Nets, PensoPay og 3D Secure

Easy

Easy er for dig, der sætter pris på danskproducerede kvalitetsprodukter. Med flere årtiers erfaring er Easy leverandør af produkter, der er i førsteklasse. Produkterne bliver fremstillet af virksomheden BSI, der geografisk er placeret i Haderslev.
Du får ikke kun kvalitet, når du køber produkter fra Easy. Du køber ovenikøbet et klassisk design, der er lavet til at holde til al slags vejr til havs, også under de værst tænkelige vejrforhold. Med flere spilaflastere og storskødesystemer i vores udvalg kan du med sikkerhed finde et match, der passer til din båd.

 

Når du køber aflastere fra Easy får du produkter, der er testet af og sidder på mange danskproducerede sejlbåde, hvilket er et stort kvalitetsstempel. En af vores topsælgere er Easylock Mini Spilaflaster, hvor du kan trække tovet igennem, selvom håndtaget er lukket ned. Med kraftige håndtag og sider er du sikker på, at den bider godt på tovværket, og at spilaflasteren ikke bliver glødende varm, fordi klemmen ikke holder linen fast. Godt greb og aflastning fungerer optimalt med Easys produkter. Ud over spilaflastere fra Easy tilbyder vi blandt andet en spilaflaster fra Barton.