LIGE NU: 14.000 nye varer! Vi giver 10% rabat på alt i shoppen til alle nye og eksisterende kunder, indtil 31. januar 2022. 
Rabatkode: AARR679K

Køb Gaskomfurer online hos MarineudstyrDK | Bestil nu ✓ - Marineudstyr.dk

Gaskomfurer

Når der skal laves mad i båden, er et gaskomfur både praktisk og smart. Du kan få gaskomfurer i flere forskellige modeller, som passer til både i alle størrelser. Hvis båden bruges til weekendture, ferier og længere sejladser, skal der god mad og varm kaffe til. Se udvalget af gasovne og kogeplader her. Moderne sejlads kræver moderne grej, og et gaskomfur giver dig ekstra komfort på sejlturen. Hvis du hører til dem, der bruger båden flittigt, så ved du, hvor rart det er, at kunne lave din mad ombord. Et gaskomfur eller gaskogeplade gør dig samtidig uafhængig af fælleskøkkenet i havnen. Så kan du tilberede maden, når det passer dig – også selv om du er på åbent hav, eller ligger for anker langt fra land.

Gasovn eller kogeplade? Hvis pladsen er til det, så er et gaskomfur med både ovn og kogeplader ideelt til de længere sejlture. Her får du samme luksus som derhjemme, og gourmetmåltidet er let at tilberede. En gaskogeplade uden ovn er det smarte alternativ til de mindre både. Eller til dig, der ikke har det store behov for madlavning. Kogepladerne findes både i fritstående udgaver og som modeller til nedfældning. Klik på gaskomfurerne her, og tjek specifikationer og priser.