Fragt & Levering

Fragt

Fleksibel levering

Hos Marineudstyr.dk kan du selv vælge den leveringsform, som passer dig bedst:

GLS Pakkeshop, DKK 49,- 

(GRATIS ved ordrer over DKK 850,-)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider, nogle steder helt frem til kl. 23.

GLS til erhvervsadresse/arbejdsplads, DKK 49,-

(GRATIS ved ordrer over DKK 850,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem. Er du erhvervskunde, kan du også benytte denne fragtform.

Levering med Danske Fragtmænd DKK 195,-

Visse af vore varer kan kun leveres med fragtmand, fx. batterier (farligt gods), komfurer (tungt) og nogle årer (langt gods). Det er noteret på varen, om den er omfattet af levering med fragtmand. Der er ingen fri fragtgrænse på disse varer.

Returforsendelse DKK 69,-

Ønsker du at sende dine varer retur til os, kan du bestille returfragten direkte her på siden. Det er ofte hurtigere - og i hvert fald nemmere - end at gøre det via en postbutik. Du betaler og printer en pakkelabel, og så skal du blot aflevere i nærmeste GLS Pakkeshop - så er varerne på vej til os. Bestil din pakkelabel her

Levering

Hurtig levering

Hos Marineudstyr.dk ved vi, at du gerne vil have dine varer hurtigt, så vi sender fra dag-til-dag, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 13, fredag dog inden kl. 11.

Sikker levering

Vi sender alle pakker med GLS, som er en stabil og kvalitetsbevidst logistikpartner for tusindvis af danske webshops. I visse tilfælde er det dog nødvendigt at sende via fragtmand, og er det fornuftigt, sender vi varen pr. konvolut. Vi er overbevist om, at vi har fundet den rigtige balance mellem kvalitet og pris, så dine varer kommer sikkert frem til en lav pris.

Vi benytter kun godkendt emballage, men visse varetyper er mere udsatte end andre. Får du en defekt vare leveret, skal du i første omgang nægte at modtage den. Har du allerede modtaget den, skal du kontakte os straks og afvente yderligere instruktioner.