Fragt og levering

Fleksibel levering

Hos Marineudstyr.dk kan du selv vælge den leveringsform, som passer dig bedst:

  • GLS Pakkeshop, DKK 49,- 
  • GLS Hjemmelevering, DKK 79,-

  • Bring Pakkeshop, DKK 49,-
  • Bring Hjemmelevering, DKK 79,-

Ved køb under 200 kr. er fragten 99 kr. Fragten er GRATIS ved ordrer over DKK 995,-. 
Ved køb af bundmaling, skal ordren sendes med Danske Fragtmænd og koster 100 kr. i forsendelse (også selvom fri fragt grænsen er opnået).
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. 

Levering med Danske Fragtmænd fra DKK 100-300,-

Visse af vore varer kan kun leveres med fragtmand, f.eks. batterier (da det er farligt gods), komfurer (som er tungt gods) og nogle årer (da det er langt gods). Det er noteret på varen, om den er omfattet af levering med fragtmand. BEMÆRK! Der er ingen fri fragtgrænse på disse varer.

Levering 'Farligt Gods', DKK 500,-

Visse af vore varer, blandt andet nødblus og batterier går under kategorien 'Farligt Gods' og skal derfor fragtes med speciel fragtmand. Det er noteret på varen, om den er omfattet af denne levering. Ordre med farligt gods afsendes hver fredag og leveres i løbet af den efterfølgende uge. Vær dog opmærksom på, at leveringstiden kan være op til 3 uger. BEMÆRK! Der er ingen fri fragtgrænse på disse varer. 

Returforsendelse DKK 69,-

Ønsker du at sende dine varer retur til os, kan du bestille returfragten direkte her på siden. Det er ofte hurtigere - og i hvert fald nemmere - end at gøre det via en postbutik. Du betaler og printer en pakkelabel, og så skal du blot aflevere i nærmeste GLS Pakkeshop - så er varerne på vej til os. Bestil din pakkelabel her

Hurtig levering

Hos Marineudstyr.dk ved vi, at du gerne vil have dine varer hurtigt, så vi sender fra dag-til-dag, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 13, fredag dog inden kl. 11.

Sikker levering

Vi sender alle pakker med GLS og Bring, som er stabile og kvalitetsbevidste logistikpartnere for tusindvis af danske webshops. I visse tilfælde er det dog nødvendigt at sende via fragtmand. Vi er overbevist om, at vi har fundet den rigtige balance mellem kvalitet og pris, så dine varer kommer sikkert frem til en lav pris.

Vi benytter kun godkendt emballage, men visse varetyper er mere udsatte end andre. Får du en defekt vare leveret, skal du i første omgang nægte at modtage den. Har du allerede modtaget den, skal du kontakte os pr. mail: info@marineudstyr.dk, straks og afvente yderligere instruktioner.