Olietryksmåler til både

Som sejler ved du, hvor vigtigt det er at have fuldt overblik over bådens aktuelle status, og ikke mindst bådmotoren er vigtig at holde øje med. Med den rette instrumentering har du mulighed for at handle på eventuelle problemer i tide, og inden et lille problem vokser sig stort. En olietryksmåler til motorbåden er et forholdsvist billigt instrument, der kan vise sig at være til stor nytte, hvis olietrykket ændrer sig.

En olietryksmåler er beregnet til (som navnet antyder) at måle olietrykket i din bådmotors smøresystem. Olietrykket skabes og opretholdes af motorens oliepumpe, og hvis pumpen går i stykker, eller olietrykket falder af andre årsager, kan det få fatale følger for din motor. Med olietryksmåleren kan du hele tiden overvåge olietrykket, og hvis trykket falder, kan du nå at stoppe motoren, inden den lider skade.

Her ser du vores udvalg af olietryksmålere fra mærker som VDO Marine og KUS/Sensotex, som er to store spillere på markedet indenfor instrumenter til både. Når du klikker på de enkelte olietryksmålere, kan du læse mere om hver målers egenskaber og funktioner. Husk at webshoppen hos Marineudstyr.dk holder åbent 24/7, så du kan handle bådudstyr online, lige når det passer dig.