Repeatere til både

Når du sejler, er en af forudsætningerne for en god og sikker tur, at du har let adgang til data som vanddybde, fart, vind og retning. Når du hele tiden kan holde øje med de data, der er nødvendige for at kunne sejle båden optimalt, får du en langt sjovere, lettere og mere sikker sejlads. Med repeatere fra brands som Nasa, B&G og Simrad kan du let placere skærme lige der hvor du har brug for dem, så du aldrig misser vigtig information igen.

Hos Marineudstyr.dk har vi samlet en lang række af de kendte og mest populære repeatere til både. Vælg mellem et stort udvalg af modeller og mærker, lige fra de mest simple der viser en enkelt information, til de superavancerede modeller, der er designet til større skibe, hvor der er brug for ekstra mange og meget detaljeret data.

Når du shopper hos Marineudstyr.dk, får du en kæmpe udvalg af udstyr til båden, sejlerbeklædning og meget mere. Du er altid sikker på at få marineudstyr i den bedste kvalitet og fra de mest kendte og respekterede brands i branchen. Bestil online nu, og glæd dig til at modtage dine varer i løbet af kort tid.