Fenderliste til både

Skal båden have nye fenderlister? Fenderlisterne er med til at beskytte båden mod stød og slag, når du ligger tæt på broer eller andre både. Fenderlisterne er fremstillet i bløde materialer, så de kan tage imod stød, uden der kommer mærker på båden. Fenderlisterne forhindrer ligeledes, at der kommer ridser i bådens skrog, når den glider mod bolværket.

Det anbefales at du kontrollerer bådens fenderlister med jævne mellemrum, så de kan udskiftes i tilfælde af, at en liste er defekt. Fenderlisterne er en forholdsvis billig løsning, der kan spare dig for udbedring af skader på din egen båd, men også skader den eventuelt påfører andre både. Fenderlister findes i flere udgaver, og vi har samlet et udvalg af lister med forskellige profiler og farver, så du kan vælge den liste, der passer til dine ønsker og behov.

Når du shopper hos Marineudstyr.dk, får du glæde af et kæmpeudvalg af bådudstyr og tilbehør til både og sejlere. Husk at webshoppen er åben døgnet rundt, så du kan shoppe præcis når det passer dig. Vi har altid hurtig levering, så læn dig tilbage og vent på at dine nye fenderlister og andre varer bliver leveret direkte hjem til dig.