Amperemeter til både

Et amperemeter er et uvurderligt instrument på båden, der hjælper dig med at holde øje med om batterierne lades eller aflades. Amperemeteret kan desuden være med til at afsløre, om du har elektriske apparater ombord, der har et uhensigtsmæssigt højt forbrug. Amperemeteret et ofte et overset instrument, men med en ganske lille investering, kan du få stor glæde af den lille ”sladrehank”.

Ved at lede alt strøm igennem et amperemeter kan du måle, hvor meget strøm der sendes igennem instrumentet, og aflæse resultatet på målerens visere. Amperemeteret afslører, om du har den rette opladning af marinebatterierne, og om batterierne dermed er i orden. Hvis der er en fejl i det elektriske anlæg, der fører til afladning af batterierne, vil det også kunne ses, og du kan handle på problemet, før det når at udvikle sig.

Vælg mellem vores mange modeller af amperemetre til både herunder. Tjek også vores mange andre instrumenter til båden, og få uvurderlige informationer og data som vil være til stor hjælp på havet, og som gør sejladsen mere behagelig og betydelig mere sikker. Bestil online nu, og få glæde af vores hurtige levering.