AGM-batterier til både

AGM-batterier (Absorbent Glass Mat) til både er batterier med ekstra høj ydeevne, der er velegnede som startbatterier og til elektriske installationer, der kræver maksimal ydeevne. AGM-batterier benytter den mest moderne teknologi, og er blandt de højest ydende batterier på markedet i dag.

AGM-batterier har flere fordele, der taler for at de vil være et godt valg til marinebrug. Batterierne er indvendigt opbygget af glasfibermåtter, der optager batterisyren, hvilket giver en minimal risiko for, at batteriet lækker skadelig syre, der kan ødelægge bådens overflader. Derudover har batterierne en meget lille afladning, når de står ubrugte hen, og skulle du glemme batteriet i båden, er det godt sikret mod frost og frostsprængninger.

Batterierne udvikler meget lidt varme under opladning, hvilket betyder at batteriet ikke bliver varmt udenpå. AGM-batterier er vedligeholdelsesfrie, så det eneste du skal bekymre dig om er, om der er tilstrækkelig strøm på batteriet.

Er du klar til at bestille et AGM-batteri til båden? Så tjek de forskellige modeller vi tilbyder her, og bestil dit nye batteri online i webshoppen, der har åbent 24/7.