LED-lamper/spots til både

LED-lamper og spots er den ideelle form for belysning til båden. LED giver en fantastisk god belysning, men vigtigst er det, at LED bruger meget lidt strøm. Mange af de moderne LED-lamper og spots har et forbrug ned til 0,5W, og vil derfor ikke tappe dine batterier unødigt.

LED lamperne findes dels til indbygning i forborede monteringshuller, men også til at montere udenpå en flade, så du ikke skal skære huller i bådens indretning eller aptering. LED-lamperne kan leveres i flere forskellige størrelser og former, så du kan vælge den lampe, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Hvis du har brug for orienteringslys langs trin eller trapper, er selvklæbende LED strips ideelle. De lange LED-bånd har indbygget små LED-dioder, der giver lys nok til, at du kan orientere dig i mørket. Når du køber LED belysning, så husk at tjekke om du vælger en lampe med varmt eller koldt lys. Det kolde lys er praktisk, når du skal læse eller studere kort, mens det varme lys giver en mere hyggelig stemning, når familien skal slappe af.

Tjek vores udvalg af LED-lamper til både her og bestil online.