Cigartænderstik til både

I denne kategori finder du cigartænderstik og adaptere til montering i båden. Vælg mellem flere typer og modeller med ét eller flere udtag, så du kan få strøm til alle dine elektriske apparater. Det er efterhånden nok de færreste, der bruger cigartænderstikket til at få ild på cigaren, men dette universalstik giver gode muligheder for at trække strøm til en masse 12V eller 24V udstyr på båden.

Vælg mellem flere forskellige typer og find de stik du skal bruge til opladning og drift. Cigarstikket er bl.a. perfekt, når du skal oplade mobiltelefonen eller andet elektrisk udstyr, og her kan du med fordel vælge et udtag med indbygget USB-stik. Hvis du vil have mulighed for at oplade eller trække strøm til flere apparater samtidig, har vi adaptere med flere indbyggede stik og adaptere der kombinerer forskellige stiktyper. En af vores mest populære modeller har både USB og almindeligt udtag i samme enhed, hvilket giver de bedste muligheder for tilslutning af forskelligt udstyr.

Har du besluttet dig for hvilket cigartænderstik, der passer bedst til din båd? Ellers klik på de mange muligheder og læs mere om hver enkelt stik.