Fartmåler til både

Der er fart på, men hvor hurtigt sejler vi egentlig? Hvis du vil kende den præcise hastighed, har du brug for en fartmåler, der afslører farten. Vi har samlet et bredt udvalg af fartmålere og speedometre i analoge og digitale udgaver og i flere størrelser og design. Find brands som VDO, KUS/Sensotex, Faria og Nasa i vores sortiment herunder.

Vælg mellem den klassiske tryklog måler, der måler hastigheden ved hjælp af tryk, eller den mere moderne GPS måler. Tryklog måleren egner sig bedst til at måle hastigheder over 5-10 knob, mens en GPS version kan måle alle hastigheder. De fleste fartmålere giver dig resultatet i knob og km/h, mens enkelte også viser mph. Tjek de mange muligheder for at indbygge en fartmåler i båden her, og få glæde af den vigtige information, når du skal beregne sejltiden.

Webshoppen på Marineudstyr.dk holder åbent 24/7, så du i ro og mag kan vælge dine varer og shoppe hjemmefra. Når bestillingen er gennemført, skal du blot vente på at din bestilling dumper ind ad døren. Tjek også vores udvalg af andet tilbehør til båden, sejlerbeklædning og andet bådudstyr som du finder i menuen øverst på siden.