Batteriafbryder - batteriomskifter til både

Hos Marineudstyr.dk finder du et bredt udvalg af batteriafbrydere og batteriomskiftere til både samt tilbehør til montering af afbryderen i instrumentbrættet. Find den type der passer bedst til dit behov her, og læg den i kurven med det samme.

En batteriafbryder fungerer som en hovedafbryder, der med et enkelt tryk afbryder strømmen fra batteriet. Det er en hurtig og enkel måde at sørge for, at batteriet ikke tappes uden grund. Afbryderen fungerer også som en sikkerhedsforanstaltning, så strømmen let kan slukkes i tilfælde af fejl i det elektriske system.

Med batteriomskifteren kan du skifte mellem 2 separate batterier, eller du kan tilslutte begge batterier samtidig. Batteriomskifteren kan f.eks. skifte mellem startbatteri og forbrugsbatteri, så forbruget altid er adskilt. Omskifteren kan også skifte mellem 2 forbrugsbatterier, så du altid er sikker på at have et fuldt opladt batteri.

Klik på batteriomskiftere og batteriomskiftere herunder for at læse mere om hvert enkelt produkt. Hvis du også skal bruge andet bådudstyr, så tjek vores store udvalg, ved at vælge i menuen herover, og ved at søge på en specifik vare.