Sejlerkasket

Har du styr på din sejlerkasket? Ellers har vi samlet et udvalg af forskellige kasketter til sejlere og andet godtfolk. En god kasket bør være en fast del af dit sejlergear, og kasketten har mange funktioner, alt efter vind og vejr. Når solen skinner beskytter kasketten mod de ubarmhjertige solstråler, og kaskettens skygge sørger for at du ikke bliver blændet. Når du sejler i dårligt vejr, skærmer kasketten mod regn og blæst, og holder hovedbunden varm og tør.

Når du skal finde den bedste og mest velegnede kasket til sejleren, har du flere valgmuligheder. Vælg f.eks. den traditionelle og supermoderne race kasket, der kan bruges både i og udenfor båden. Mange foretrækker også bøllehatten, der er lidt blødere og har skygge hele vejen rundt. Og så er der selvfølgelig den klassiske kaptajnskasket, der er den ideelle gaveidé til sejlsportsmanden, der ejer alt andet sejlerudstyr.

Til de meget kolde dage, kan du overveje at skifte kasketten ud med en lun tophue eller en praktisk elefanthue, der er perfekt til de blæsende årstider. Tjek udvalget af sejlerkasketter herunder, og bestil din nye kasket online. Så sørger vi for en hurtig levering, så du kan blive klar til den næste sejltur.