T-shirt / mellemlag

Til sejlerbeklædningen hører ikke kun det vind- og vandtætte yderste lag tøj, men også praktisk undertøj og mellemlag, der kan holde dig tør og varm på kroppen. Her finder du et bredt udvalg af langt undertøj, lækker fleecebeklædning, trøjer, t-shirts og veste som, afhængig af vejret, kan bæres både inderst og yderst.

Når du skal holde dig varm på de kolde og blæsende dage, så kræver der flere lag tøj. Det inderste lag tøj, skal være praktisk undertøj, der effektivt kan lede sved og fugt væk, så huden holdes så tør som mulig.

Uden på undertøjet skal du have et lag tøj der varmer. Her er en tyk trøje eller en fleece et godt valg. Som det yderste lag, skal du have sejlertøj der beskytter mod vind og regn, og holder fugten væk udefra.

Tjek udvalget af praktisk undertøj og fleecebeklædning herunder. Fleecetrøjen har den fordel, at den sagtens kan bruges som almindelig trøje på de knapt så kolde dage og aftener. Vi har også samlet et udvalg af t-shirts og polotrøjer, som passer perfekt til de varme sommerdage på vandet eller i havnen.

Leder du efter anden sejlerbeklædning? Så brug søgefunktioner øverst på siden.