Sejleraccessories

Har du udstyret til sejladsen og til båden i orden? Ellers tjek vores store udvalg af accessoires og tilbehør til marine- og sejlerlivet her. Enhver lystsejler har brug for de mest almindelige sejleraccessoires, og i kategorien her finder du et bredt udvalg af de meget populære og mest nødvendige slags tilbehør.

Sejlerur - Se bl.a. vores udvalg af vandtætte sejlerure, der er perfekt at have med på båden. Et sejlerur har alle de funktioner, du har brug for til kapsejlads, og selvfølgelig også de almindelige funktioner, som et moderne digitalur skal have.

Foldekniv – For sejlere er kniven et af de stykker værktøj, der ikke kan undværes. Kniven kan i visse tilfælde redde dit liv, hvis du bliver viklet ind i tovværk, eller skal skære dig fri af tøj eller lignende. En foldekniv bruges selvfølgelig også til knapt så dramatiske situationer, og hvis kniven ikke er nok, så kunne et multiværktøj mod kniv, tang, saks og andre værktøjer måske være sagen for dig.

I sortimentet her finder du også praktiske sejlersokker, knæpuder og andre sejleraccessoires, som er praktiske at have med på båden.