Klamper til både

Det store udvalg af klamper betyder, at du kan finde den variant, der passer til din bådtype. Klamperne sørger for, at du kan belægge eller lede bådens liner og tov. De rette klamper medfører derfor en øget komfort og en lettere arbejdsgang på båden under sejladsen.

 

De forskellige klampetyper findes i flere størrelser, hvilket sikrer, at du kan finde den ideelle variant til din båd. Uanset hvilken type klampe, du skal sætte på båden, er det vigtigt, at de er monteret og fastgjort med passende bolte. Husk også altid at tjekke, at klamperne er urokkelige, så sikkerheden holdes i top.

Pullerter, klyds og klamper skal du bruge, når du skal fortøje din båd. Når en pullert, klyds eller klampe skal påsættes på dækket, og når du skal bore igennem dækket for at kunne montere disse, skal du sørge for, at de bliver tætnet rigtigt og ordentligt. Først og fremmest skal de skrues fast med de korrekte skruer, og efterfølgende bør du lægge en fuge. Når du laver en tæt fuge, hvor genstanden og dækket mødes, tætner du og sikrer, at vand ikke trænger ind i dækket – eller i værste fald ned i kahytten. Vi tilbyder flere typer pullerter, klydser og klamper i forskellige størrelser og varianter, så du kan finde de pullerter, der passer til din bådtype.