Viskermotor til både

En god viskermotor er nødvendig, hvis ruden skal viskes effektivt ren for vand, og når snavs på glasset skal vaskes væk. En viskermotor der ikke fungerer optimalt, vil have svært ved at trækker viskerarmene fra side til side, og ruden bliver ikke visket ren. Det er heldigvis ret simpelt at udskifte bådens viskermotor med en ny og frisk model, og vi har samlet et stort udvalg af viskermotorer i god kvalitet. Viskermotorer findes i flere udgaver, og her kan du let finde en motor, der passer til din båd.

Vælg mellem viskermotorer til indbygning eller til synlig montering og modeller der passer til 12V og 24V anlæg. Bemærk at der er forskel på gevindakslens dimensioner, så det er vigtigt at du vælger en type, der passer til viskerarmene. De fleste viskermotorer har flere hastigheder og justerbar viskervinkel, der kan tilpasses bådens vindue.

Når du handler hos Marineudstyr.dk kan du shoppe online præcis, når det passer dig. Webshoppen har altid åben, så du kan sidde derhjemme, og udvælge den rette viskermotor eller andre reservedele til motorbåde og sejlbåde. Læg dine varer i kurven og bestil nu, så sørger vi for at din levering bliver pakket og sendt med det samme.