Viskerarm til både

En god og sikker sejlads kræver et godt udsyn gennem forruden. Uanset om der er regn fra oven eller der er sprøjt fra søen, skal dråberne på forruden hurtigt kunne viskes væk. Vi har samlet et udvalg af de mest populære viskerarme i flere udgaver, der passer til forskellige typer motorbåde. Viskerarmen sørger for at holde viskerbladet tæt til ruden, så vandet kan fjernes effektivt. Hvis din viskerarm er blevet træt, yder den ikke det maksimale tryk mod ruden, og vandet kan ikke fjernes effektivt.

Viskerarmen skal passer til størrelsen og formen på bådens rude, og konstruktionen afgør, om du skal have 1 eller 2 viskerarme. Vælg viskerarme i en farve der passer til bådens øvrige tilbehør. Viskerarmene findes i klassisk sortlakeret stål, børstet stål eller i en meget elegant rustfri version.

Klik ind på de enkelte viskerarme og læs mere om mål og materialer. Bestil online allerede i dag, så du er klar med nye viskerarme inden den næste sejltur. Vi har hurtig levering i hele Danmark, så du kan godt begynde at glæde dig til at modtage dine varer.