Bardahl

Ole Bardahl var en norsk immigrant, der kom til USA i 1922 og slog sig ned i Ballard. Det var et lille fællesskab af skandinaviske immigranter, der boede i det nordvestlige Seattle. Efter at have startet en lille kemikalievirksomhed udviklede han en formular for olie-additiver. Over de næste 20 år voksede virksomheden grundet sit gode ry om kvalitet.

 

I dag er Bardahl en førende leverandør og additiv-virksomhed i USA. Bardahl sælger også deres produkter internationalt i over 90 lande. Bardahl producerer højkvalitetsprodukter inden for automobil- og bådindustrien, såsom smørelse, olier og additiver. Bardahl er stadig familieejet den dag i dag og har sit hovedsæde dér, hvor det hele begyndte i Seattle. Alle produkterne bliver lavet i USA. 

 

Bardahl’s additiv-produkter er blandt andet smarte at have ombord på din båd, da de fjerner kondensvand og fugt fra brændstoffet. Ingen af Bardahl’s produkter er skadelige for motoren. Alle produkterne bliver nemlig udarbejdet under avanceret teknologi, hvor de har stramme kvalitetskontroller for at sikre, at deres produkter på alle punkter er i top.