Forbrugsbatterier til både

Forbrugsbatterier til både bruges til at levere strøm til det løbende forbrug på båden. Det er meget individuelt, hvor meget strøm du har brug for, men som udgangspunkt er forbrugsbatteriet med til at give lys ombord, holde mad og drikkevare kølige og drive computere og lignende. Forbrugsbatterierne bruges også til mindre elektriske maskiner og værktøj, der er nødvendige ombord på båden.

Er forbrugsbatteri må ikke forveksles med et startbatteri. Forbrugsbatteriet skal kunne klare at levere strøm nok til den daglige drift, og skal kunne holde til at blive brugt over en længere periode. Startbatteriet derimod, bruges til at starte bådens motor, og er designet til at levere en kraftig strøm over en kort og intensiv periode.

Marinebatteriet er med til at sikre driften og komforten på båden, men er også med til at øge sikkerheden om bord. Derfor bør du altid vælge forbrugsbatterier af en god og holdbar kvalitet. Elementer som lav vedligeholdelse, høj ladehastighed og lav selvafladning kan være vigtige specifikationer at holde øje med. Derudover bør batteriet være sikret, så det ikke spilder batterisyre, når bølgerne går højt.

Se vores udvalg af forbrugsbatterier her, og find vores øvrige sortiment af sejlerudstyr i menuen øverst på siden.