Klyds til både

Klyds bruges, når båden skal fortøjes. Et klyds sikrer, at fortøjningsrebet fastholdes og ikke glider frem og tilbage i takt med, at bølgerne får båden til at bevæge sig. Vi kan levere klyds i flere forskellige materialer, så du altid har mulighed for at vælge et look, der passer til båden. De mest anvendte materialer er forkromet messing, rustfrit stål eller nylon. Valget af materiale er mest af alt en smagssag, da alle klyds er særdeles robuste og holdbare. Bemærk, at klyds leveres i flere størrelser, så du skal vælge dem, der passer til båden.

Klyds leveres i reglen parvis og spejlvendt, så du har et klyds til både styrbords og bagbords side. Når du monterer klyds, er det vigtigt, at du ikke får byttet om på styrbord og bagbord, for så kommer tovværket til at gå forkert igennem klydset. Ved monteringen skal du endvidere huske at forsegle skruehullerne, så der ikke kan trænge vand ind. 

Se vores udvalg af klyds herunder, og vælg en model, der passer i både størrelse og materiale. Hvis du ikke finder det rette klyds her, så prøv at bruge søgefunktionen og tjek hele vores sortiment. Bestil klyds og andet bådudstyr nu online hos Marineudstyr.dk.