Omdrejningstæller til både

Omdrejningstællere er for alle der gerne vil holde et vågent øje med bådmotorens ydelse. På omdrejningstælleren kan du kontrollere motorens omdrejninger ved tomgang, og du kan se omdrejningerne stige, når motoren belastes. Omdrejningstælleren afslører hvor hårdt motoren er presset, og kan bruges til at justere belastningen og dermed skåne motoren og nedsætte brændstofforbruget.

Vi har samlet et stort udvalg af analoge omdrejningstællere til indbygning sammen med bådens øvrige instrumenter. Vælg mellem flere forskellige design på instrumentskiven og instrumentkrans i stål, sort eller hvid. Alle omdrejningstællere har indbygget baggrundsbelysning, så instrumentet kan aflæses i mørke, og på flere modeller, kan du skifte mellem forskellige farver på lyset. Hvis du har brug for ekstra information på tælleren, kan udvalgte modeller leveres med indbygget timetæller, så du let kan holde øje med motorens samlede drifttid.

Vælg mellem vores mange omdrejningstællere til både herunder, og bestil online til hurtig levering. Hvis du vil se de mange andre instrumenter til både eller andet bådudstyr hos Marineudstyr.dk, så vælg blandt de mange kategorier i menuen, eller brug søgefunktionen for at søge på produkter eller kategorier.